Brocade wil Ruckus Wireless inlijven

Dit artikel delen:

Ruckus Wi-Fi

De Amerikaanse netwerkleverancier Brocade Communications Systems heeft zijn oog laten vallen op Ruckus Wireless uit het Californische Sunnyvale. Het bedrijf is een wereldwijde leverancier van draadloze oplossingen voor de markt van mobiele internetinfrastructuur. Brocade heeft 1,5 miljard dollar over voor Ruckus en zegt met de overname te willen inspelen op de groeiende behoefte aan Wi-Fi-toegang bij grote locaties, zoals hoofdkantoren en stadions.

Ruckus Wireless beschikt over een breed scala aan Wi-Fi-producten voor mobiele telecomaanbieders, internetdienstverleners en grote ondernemingen en zegt wereldwijd zo'n veertigduizend eindgebruikers te bedienen.

Afgelopen oktober nam Ruckus Wireless zelf nog Cloudpath Networks over, een Amerikaanse leverancier van veilige verbindingssoftware voor Wi-Fi. Ruckus integreerde de Cloudpath-software daarna in zijn 'Smart WiFi'-portfolio voor de grootzakelijke markt, het onderwijs, de detailhandel en het hotel- en horecawezen. De internationale hotelketen Marriott Hotels is bijvoorbeeld klant; net als Van der Valk in Nederland, als de stad Groningen en restaurant Loetje.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-05T12:45:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.