Insight en Communicativ leveren surface hub

Handen schudden

It-adviseur Insight en unified communications-specialist Communicativ gaan en strategische samenwerking aan, waarbij ze Microsoft's surface hub bij Belgische bedrijven installeren. De samenwerking garandeert naar eigen zeggen 'een maximaal rendement van de surface hub.'

Insight is als Microsoft gold certified partner naar eigen zeggen één van de weinige leveranciers van de surface hub in de Belux. Samen met erkend Microsoft-specialist Communicativ garandeert het bedrijf een totaaloplossing met geïntegreerde toepassingen. Bedrijven krijgen toegang tot alle applicaties die ze nodig hebben voor een optimale werking van hun bedrijfsprocessen.

De surface hub van Microsoft bestaat in een 55 en 84inch-versie en draait op Windows 10. Het toestel kan overweg met universele Windows-apps en –pakketten, zoals Office365, OneNote en Skype for Business. Microsoft meent dat hun surface hub vooral meerwaarde biedt in boardrooms en tijdens brainstormsessies. Dit omdat het helpt vergaderingen efficiënter te laten verlopen, teams te managen en de productiviteit te verhogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-19T11:23:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.