BT bouwt en beheert wereldwijd netwerk voor Exact

Webtool

BT gaat voor softwareleverancier Exact een nieuw wereldwijd dekkend netwerk ontwerpen, bouwen en beheren. Daarvoor tekenden beide bedrijven een contract van vier jaar. Het betreft een geïntegreerde it-infrastructuur die Exacts interne applicaties en services ondersteunt. Deze worden in veertien landen - verspreid over Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië - gebruikt door de zestienhonderd werknemers van het softwarebedrijf uit Delft.

Naast dit wereldwijde netwerk levert BT de verbinding naar de datacenters waar de (cloud)bedrijfsapplicaties en data van Exact worden gehost. Het contract behelst ook BT Cloud Connect, waarmee een hoogwaardige netwerkverbinding met Microsoft Azure mogelijk wordt gemaakt.

BT zorgt ook voor cloudgebaseerde bescherming tegen cyberdreigingen. Verder neemt de ict-dienstverlener het vaste en draadloze netwerk binnen de kantoren van Exact over en biedt het medewerkers diensten op het gebied van spraak, video, conferencing en externe toegang.

Exact zocht, met het oog op de fors groeiende verkoop van zijn cloudsoftware, naar een netwerkpartner die het bedrijf kan ondersteunen met een flexibele wereldwijde infrastructuur. De keuze viel op BT vanwege de wereldwijde schaal waarop het Britse concern opereert waarbij het binnen veel landen ook over lokale expertise beschikt. ‘BT kan onze internationale groei ondersteunen en onze werknemers in hun dagelijkse werkzaamheden bijstaan’, aldus Onno Krap, financieel directeur van Exact.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-02T10:05:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.