Curvature en Systems Maintenance Services fuseren

Puzzel

Hardwaredienstverlener Curvature en it-dienstverlener Systems Maintenance Services (SMS), worden één onderneming. De fusie wordt naar verwachting eind februari afgerond. Na de transactie neemt het bedrijf in eerste instantie de naam SMS/Curvature aan. John Wozniak (voorheen SMS) wordt ceo; Mike Sheldon (Curvature) vervult de functie van president en commercieel directeur.

Het gecombineerde bedrijf gaat wereldwijd een it-netwerk- en datacenter-diensten, -producten en –oplossingen aanbieden. Ook wordt er geïnvesteerd in verkoop en marketing. De nieuwe onderneming zet naar eigen zeggen vijfhonderd miljoen dollar om en heeft meer dan tweeduizend medewerkers in dienst.

Curvature is opgericht in 1986. Vanuit het hoofdkwartier in Santa Barbara heeft de onderneming zich gespecialiseerd in het leveren technische ondersteuning, vervangen van geavanceerde hardware en compleet lifecycle-beheer van netwerk- en datacenterapparatuur vanuit de hoofdvestigingen in Amerika, Europa en Azië. Het Europese hoofdkwartier bevindt zich in Amsterdam.

It-dienstverlener SMS is opgericht in 1981. De Amerikaanse firma, met het hoofdkantoor in Charlotte/North-Carolina, is specialist op het gebied van datamigratie en relocatie.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-20T10:53:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.