Phi Data lanceert Experience Center

Experience center Phi Data Wemmel

Phi Data uit Wemmel opent aan zijn hoofdkantoor een ‘Experience Center’. Hier kunnen de klanten de nieuwe auto-id-oplossingen in werking zien die het bedrijf aanbiedt.

Professionals uit de sector zien in het Experience Centre wat de mogelijkheden zijn van onder meer RTLS-, rfid-, barcode- en wifi-technologie. Het centrum bestaat uit vijf zones: Auto-ID printing & scanning, supply chain solutions voor warehousing & delivery, health & care solutions, retail shopping, alsook diverse indoor positioning solutions. Verder toont de IDasset-oplossing de voordelen die een nauwkeurige inventarisatie en opvolging van activa biedt. Bezoekers kunnen in het center (na afspraak) dus zien welke oplossingen er bestaan voor hun specifieke sector.

‘Wij zijn al 35 jaar gespecialiseerd in Auto-ID-oplossingen en hebben dus heel wat ervaring en kennis opgebouwd’, legt Guy Couder, General Manager van Phi Data uit. ‘We willen die expertise beter en tastbaarder delen met onze relaties. We merken namelijk dat mensen geïnspireerd raken wanneer ze de nieuwste technologieën in werking zien.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-28T10:06:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.