LuxNetwork kiest voor Ciena's WaveLogic Encryption

De Luxemburgse operator LuxNetworks zet Ciena’s 6500 Packet-Optical Platform met WaveLogic Encryption in om bedrijven in de financiële sector (zijn belangrijkste markt) te bedienen met in-flight-dataencryptie.

Ciena WaveLogic Encryption verzorgt de versleuteling op de transportlaag van het netwerk, waardoor encryptie ‘always on’ is. De oplossing brengt minder dan één microseconde latency met zich mee, essentieel voor de ultrasnelle transacties binnen de financiële dienstverlening, zoals handelsalgoritmes. Luxnetworks zet de encryptie in op het nieuwe 100G-netwerk, dat een tien keer zo grote capaciteit biedt.

‘Ciena’s 6500-platform en de encryptie-oplossingen zijn essentieel voor onze netwerkuitbreiding en leveringsservice-strategie’, zegt Valentin Grempka, optical network manager van Luxnetworks. ‘Het laat ons toe om nieuwe, betrouwbare security-oplossingen aan te bieden aan sleutelmarkten, zoals de financiële sector. Zij vertrouwen op geëncrypteerd datatransport om handelstransacties te beveiligen en in regel te zijn met de wetgeving.’ 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-28T17:10:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.