Scale Computing haalt weer geld op: $34,8 miljoen

Investering dollar groei

Scale Computing, een Amerikaanse leverancier van software voor edge computing en hyperconverged oplossingen, heeft 34,8 miljoen dollar opgehaald in een nieuwe investeringsronde. De grootste investeerder in deze zesde ronde - Series F - is de Chinese computerfabrikant Lenovo. Naast Lenovo deden zowel bestaande als nieuwe investeerders een duit in het zakje.

Lenovo kondigde eerder deze maand nog een wereldwijde samenwerking aan met Scale Computing, gericht op het leveren van edge computing aan de detailhandel, midden- en kleinbedrijf en bedrijven met veel vestigingen. Bij dit soort bedrijven zijn lokaal weinig of geen it'ers aan het werk; de Hypercore-technologie van Scale, gebaseerd op machine learning, biedt een alternatief. De technologie herkent infrastructurele problemen in de hardware en software in een gedistribueerde edge-omgeving en kan automatisch correcties aanbrengen.

De software van het bedrijf uit Indianapolis wordt onder andere ingezet bij de supermarktketen Ahold Delhaize (bijna zevenduizend winkels), casinobedrijf Genting Group, en levensmiddelendistributeur Jerry’s Enterprises.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-29T17:17:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.