Open 19 sluit zich aan bij de Kinetic Edge Alliance

De Open19 Foundation, de community voor nieuwe open datacenters en edge-oplossingen, wordt technologiepartner van de Kinetic Edge Alliance (KEA). Het partnerschap moet de implementatie van Open19-infrastructuur in de edge-locaties versnellen.

De KEA is een industrievereniging om edge computing eenvoudig te maken en te standaardiseren en fabrikanten en gebruikers samen te brengen. Ze werd opgericht door het Texaanse Vapor IO dat ook al stichtend lid was van de Open 19 Foundation. Onder de veertig leden bevinden zich Packet, New Continuum Data Centers, and Seagate. De alliantie heeft plannen om apparatuur en diensten uit te rollen in dertig grote Amerikaanse steden. De eerste zes daarvan zullen nog dit jaar bediend worden.

‘De Open19 Foundation zal zich aansluiten bij de KEA om de hardware buildout toe te voegen’, zegt Open 19-voorzitter Yuval Bachar. ‘Het Open19-platform is ontworpen voor de edge en geoptimaliseerd voor de oplossing zoals gedefinieerd door de KEA. Het zal een standaard maar flexibele oplossing mogelijk maken voor het bouwen van de Edge-platformen van nu en de toekomst.’

Open 19 werd in 2017 opgericht door Flex, GE Digital en HPE om datacenter- en edge-oplossingen te standaardiseren. Er zijn nu 26 bedrijven lid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-05T10:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.