Hoster Level27 neemt Gentse branchegenoot over

Hostingbedrijf Level27 uit Bilzen heeft haar Gentse sectorgenoot Sitehosting overgenomen. Sitehosting is actief sinds 2001 en verzorgt de hosting voor enkele honderden bedrijven in heel België.

De groei die Level27 (opgericht in 2005) verwezenlijkt met deze overname, past volledig binnen zijn ‘no bullshit’-visie, zegt het bedrijf: betere hosting voor elke organisatie, met focus op kwaliteit, veiligheid en klantgerichte communicatie. ‘Onze focus ligt op wat de klant nodig heeft, en die visie vonden we ook terug bij Sitehosting’, zegt ceo Peter Fastré. ‘Deze overname draait niet enkel om schaalvergroting, maar ook om betere hosting oplossingen te bieden aan al onze klanten. Bovendien stelt dit ons in staat om weer enkele nieuwe arbeidsplaatsen te creëren in Limburg.’

Sitehosting blijft bestaan en wordt geïntegreerd binnen Level27. ‘Het grote verschil tussen beide bedrijven was vooral de sterke ambitie van Level27. In de laatste jaren bleef de technische evolutie binnen SiteHosting beperkt, daarom is het onze eerste prioriteit om de infrastructuur en dienstverlening nu een stevige update te geven', aldus Fastré.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T11:47:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.