Cognizant aast op Salesforce-expert El-Technologies

Het Amerikaanse Cognizant is in onderhandeling met het consultancybureau EI-Technologies voor een eventuele overname. EI-Technologies is gevestigd in Parijs en een onafhankelijke Salesforce-specialist. De eventuele overname is volgens de Amerikanen een aanvulling op de wereldwijde Salesforce-werkzaamheden van Cognizant.

Met een overname van El-Technologies zou Cognizant zo’n 345 Franse werknemers aan zijn personeelsbestand toevoegen. Een overnameprijs is niet bekendgemaakt.

El-Technologies werd opgericht in 2008 en werkt vooral voor grote ondernemingen in de financiële sector, energie en de luxebranche. Het is een van de grootste Salesforce Authorized Training Delivery Partner-centers in Europa.

‘We zijn vastberaden om onze klanten te ondersteunen in hun transitie naar volledig digitale, datagestuurde en klantgerichte bedrijven. De cloud heeft de wijze waarop it wordt geleverd veranderd, op het gebied van infrastructuur, applicaties en platformen. Bovendien is de cloud een van onze strategische aandachtsgebieden’, zegt Cognizant-topman Brian Humphries. ‘EI-Technologies zou ons niet alleen ondersteunen in het uitbreiden van onze internationale activiteiten, maar het voegt tevens Salesforce-expertise en -capaciteiten toe aan ons cloudmanagementportfolio.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-06T11:22:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.