Alweer een overname voor Team.Blue

TeamBlue-ceo Jonas Dhaenens.

Team.Blue, het fusiebedrijf dat ontstond nadat webhosters Combell en TransIP vorig jaar samengingen, lijft het kleine Nederlandse hostingbedrijf WebRuimteHosting in. Dat meldt Tweakers.net.

De aankondiging van de overname gebeurde door een e-mail die naar alle klanten van WebRuimteHosting werd gestuurd. Daarin schrijft oprichter Hjalmar Meijer dat hij aansluiting heeft gevonden bij webhoster Vimexx, die sinds vorig jaar eigendom is van Team.Blue.

WebRuimteHosting bestond veertien jaar en was gespecialiseerd in gespecialiseerd in webhostingpakketten voor kleinere budgetten, net zoals Vimexx trouwens. De producten die de klanten van WebRuimteHosting hebben ‘zullen ingedeeld worden naar de producten van Vimexx op basis van het huidige gebruik en de daarbij best passende oplossing’, klinkt het verder nog in de e-mail.

Combell (het geesteskind van Jonas Dhaenens, vorig jaar It Personality of the Year volgens Computable) heeft in zijn twintigjarig bestaan al tientallen andere bedrijven ingelijfd. Vorig jaar ging het samen met het Nederlandse TransIP en werd zo een van de grootste hostinggroepen van Europa, onder de naam Team.Blue. Eerder deze week nog zette Team.Blue zijn eerste stapjes buiten Europa, met de overname van een Turkse webhoster.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Proficiat Jonas Dhaenens! Echt mooi om jullie zo te zien groeien.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-26T09:49:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.