Verizon moderniseert netwerk van Bayer

Operator Verizon Business is door chemiereus Bayer gevraagd een geavanceerde wereldwijde netwerkinfrastructuur op te zetten. Verizon zal de bestaande netwerkcapaciteiten van Bayer verbeteren om het netwerkbeheer makkelijker en goedkoper te maken en nieuwe technologieën software-defined networking inzetten.

Verizon Business zal beheerde netwerkdiensten leveren aan meer dan zevenhonderd vestigingen van Bayer in 91 landen, onder meer een beheerd wereldwijd private ip-netwerk, een beheerd softwaregedefinieerd wide area network en ondersteuning en -governance. Verizon Business is gekozen vanwege zijn expertise en ervaring en zijn bewezen staat van dienst in het leveren van internationale netwerkdiensten. Het nieuwe contract loopt vijf jaar met de mogelijkheid het twee jaar te verlengen.

Van oudsher waren het Bayers interne it-team die zijn wereldwijde it-infrastructuur beheerden. Ze kregen daarbij ondersteuning van technologiebedrijven, waaronder Verizon. Bayer schakelt steeds meer over op een cloud-first, digitaal bedrijfsmodel en besloot om het beheer van het grootste deel van zijn wereldwijde netwerkomgeving uit te besteden aan een enkele serviceprovider.

‘Ons netwerk is fundamenteel voor ons toekomstige bedrijfssucces’, zegt Bijoy Sagar, cio en digital transformation officer bij Bayer. ‘En Verizon heeft de wereldwijde technologie- en innovatiecapaciteiten en expertise om ons te ondersteunen bij de verdere digitale transformatie van ons bedrijf. Het belangrijkste is dat we, nu ons netwerkbeheer in veilige handen is van Verizon, onze interne it-capaciteiten kunnen richten op het creëren van waarde met onze activiteiten op het gebied van levenswetenschappen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-14T09:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.