Nederlandse mvno Youfone komt naar België

Inloggen met gsm

De Nederlandse mobile virtual network operator (mvno) Youfone gaat vanaf april 2021 zijn diensten op de Belgische markt aanbieden via het Proximus-netwerk. Zowel mobiele oplossingen als vaste diensten voor thuis behoren tot het aanbod.

Youfone werd in 2008 opgericht en heeft zijn hoofdzetel in Rotterdam. Het bedrijf legt zich voornamelijk toe op het consumentensegment. Het  is de grootste onafhankelijke operator in Nederland met meer dan 400.000 klanten, die zowel mobiele als vaste diensten afnemen.

Door de ondertekening van een akkoord met Proximus zal Youfone zijn mobiele oplossingen kunnen aanbieden als mvno op het Proximus-netwerk en dat vanaf april. Parallel hiermee ondertekenden Proximus en Youfone ook een wholesale-overeenkomst voor vaste internettoegang, waardoor de Nederlandse operator ook vaste diensten aan zijn aanbod kan toevoegen.

‘We zijn verheugd deze wholesale-overeenkomst met Youfone te ondertekenen en een nieuwe operator op ons mobiele en vaste netwerk te verwelkomen’, zegt Proximus-cto Geert Standaert. ‘Youfone is een lean-and-mean-bedrijf dat zich richt op innovatieve, digitale en klantvriendelijke oplossingen. Ze hebben een indrukwekkend parcours afgelegd en kunnen terugkijken op heel wat successen in Nederland. We zijn blij dat wij hun voorkeurspartner in België zijn.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-21T11:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.