Floralux kiest SAP voor digitaliseringsproject

Planten bloemen

Tuin- en plantenspecialist Floralux Group heeft SAP en Delaware als partners gekozen om zijn digitale toekomstplannen verder in te vullen. Het bedrijf neemt zijn it volledig op de schop en investeert in nieuwe, geïntegreerde systemen.

Het digitale traject dat Floralux Group in de komende maanden wil uitrollen, bestaat uit verschillende luiken. Voor het erp-gedeelte viel de keuze op het SAP S/4 HANA-platform met alle traditionele basismodules. Alle informatie en data met betrekking tot inkoop, logistiek, verkoop en boekhouding worden op die manier aan elkaar gekoppeld. Het project krijgt de naam Wisteria, naar de weelderige klimplant die tijd nodig heeft om zijn optimale bloei te bereiken. 

De nieuwe systemen (die een verouderde versie van Microsoft Navivision vervangen) moeten alleen het dagelijkse reilen en zeilen van Floralux Group vereenvoudigen, maar zullen ook belangrijke data verzamelen. Alle processen, van de aankoopbestellingen tot de marketingacties naar de klanten, worden gedigitaliseerd en verder geprofessionaliseerd. 

Floralux werd zestig jaar geleden opgericht en heeft twee tuincentra, in Dadizele en Ham. Die zijn respectievelijk 25.000 en 15.500 vierkante meter groot. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-19T10:03:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.