Zyxel opent kantoor in Mechelen

Dit artikel delen:

Netwerkspecialist Zyxel Networks heeft een nieuwe kantoor geopend in Mechelen. De expansie is een logische stap na de groei van de afgelopen jaren, zegt het bedrijf.

Zyxel wordt met een toenemende vraag naar zijn netwerkoplossingen geconfronteerd en beantwoordt die met de opening van een eigen kantoor. ‘We zien dat België en Luxemburg groeimarkten zijn voor ons en daarmee vinden wij het van belang om dicht bij de resellers en eindklanten te zijn door middel van een fysiek kantoor in Mechelen’, aldus Jean-Marc Guignier, topman bij Zyxel.

In België en Luxemburg focust Zyxel zich, naast de kmo, op de sectoren educatie, hospitality en healthcare. De afgelopen vier jaar is het aantal partners sterk gegroeid. Het bedrijf wil nu de volgende stap zetten. In 2022 verwacht de netwerkspecialist ook het salesteam verder op te schalen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-24T11:56:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.