Simac bouwt nieuw hoofdkwartier in Haasrode

nieuw hoofdkwartier Haasrode

Artist's impression van het nieuwe pand

In Haasrode, bij Leuven, zijn de werken gestart van het nieuwe hoofdkwartier van it-integrator Simac. Het gebouw zal 140 personeelsleden een werkplek bezorgen en is ecologisch van opzet.

Het pand komt in het Researchpark Haasrode, op de plaats waar Simac eerder al een kantoor en magazijn had, en een BEN (Bijna Energie Neutraal)-ontwerp hebben. Zo voorziet het in dertig laadpalen voor elektrische voertuigen, zuinig energiemanagement en hergebruik van regenwater. De meest geavanceerde technieken worden gebruikt voor het nieuwe gebouw, onder meer met betonkernactivering als klimaatregeling en het doorgedreven gebruik van domotica. Met de bouw is een investering van ruim tien miljoen euro gemoeid.

Simac ICT België is al tientallen jaren een vaste waarde in Vlaams-Brabant. Het huidige hoofdkwartier in Kortenberg is sinds 1997 in gebruik. Naast die vestiging heeft het bedrijf ook satellietkantoren in Heverlee, Pulderbos, Bastogne en Lummen. Op die manier kunnen de medewerkers dichter bij huis en de klanten werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-21T10:06:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.