Simac bouwt nieuw hoofdkwartier in Haasrode

nieuw hoofdkwartier Haasrode

Artist's impression van het nieuwe pand

In Haasrode, bij Leuven, zijn de werken gestart van het nieuwe hoofdkwartier van it-integrator Simac. Het gebouw zal 140 personeelsleden een werkplek bezorgen en is ecologisch van opzet.

Het pand komt in het Researchpark Haasrode, op de plaats waar Simac eerder al een kantoor en magazijn had, en een BEN (Bijna Energie Neutraal)-ontwerp hebben. Zo voorziet het in dertig laadpalen voor elektrische voertuigen, zuinig energiemanagement en hergebruik van regenwater. De meest geavanceerde technieken worden gebruikt voor het nieuwe gebouw, onder meer met betonkernactivering als klimaatregeling en het doorgedreven gebruik van domotica. Met de bouw is een investering van ruim tien miljoen euro gemoeid.

Simac ICT België is al tientallen jaren een vaste waarde in Vlaams-Brabant. Het huidige hoofdkwartier in Kortenberg is sinds 1997 in gebruik. Naast die vestiging heeft het bedrijf ook satellietkantoren in Heverlee, Pulderbos, Bastogne en Lummen. Op die manier kunnen de medewerkers dichter bij huis en de klanten werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-21T10:06:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.