Delaware zet in op Salesforce met twee overnames

delaware consulting logo vlaggen

It-dienstverlener Delaware legt de hand op de bedrijven Scalefactory en Cloud Innovation, samen goed voor een team van zestig medewerkers. Op deze manier wil Delaware zijn Salesforce-aanbod verder uitbreiden.

Delaware is in de markt bekend als een erp-specialist. Maar in 2020 werd ook Salesforce een onderdeel van de belangrijkste ecosystemen van Delaware, naast SAP en Microsoft, via een participatie in Scalefactory.

Intussen gaat Delaware dus een stap verder en neemt het de bedrijven Scalefactory en Cloud Innovation over. ‘Door de teams en ambities van Scalefactory, Cloud Innovation en Delaware samen te brengen, kunnen we onze klanten sneller bijstaan en meer diepgaande kennis bieden rond de technologie van Salesforce’, zegt Juan Staes, partner bij Delaware die het Salesforce-groeiplan leidt.

Met de overname komen er zestig medewerkers bij. Delaware zelf stelt meer dan 4.600 medewerkers tewerk in negentien landen.

Ook in ons land gaat Delaware al enkele jaren mee. Het was ooit een it-afdeling van Bekaert en werd in 2003 afgesplitst van Deloitte Consulting. En crm en Salesforce krijgen voortaan dus extra focus. ‘Dankzij de integratie van Scalefactory en Cloud Innovation bevinden we ons in een goede positie om binnen de komende drie jaar uit te groeien tot één van de meest strategische partners in België en Luxemburg’, aldus Juan Staes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-09T10:23:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.