Classo Technology Group breidt uit naar Wallonië

Oads, een ict-bedrijf uit Hannuit treedt toe tot de Classo Technology Group, een Belgische technologieholding. Classo Technology Group (CTG) is de naam voor het vroegere House of IT.

Het Waalse Oads is onder meer bekend van de serviceverlening rond Ricoh-producten, documentbeheer en interactieve vergaderoplossingen. ‘Dankzij de overname van Oads worden we als eerste onafhankelijke groep actief in heel België’, stelt Rudi Van Laer, afgevaardigd bestuurder van Classo Technology Group.

Michel Adams, voormalig eigenaar van Oads, blijft aan als ceo en zal met heel zijn team Oads verder blijven uitbouwen. Hij vervoegt zelf ook het CTG-managementteam in zijn rol als verantwoordelijke voor business development in het Franstalige gedeelte van het land.

Vanuit House of IT

Classo Technology Group zet hiermee zijn groei verder. De groep heeft zijn voorgeschiedenis bij House of IT.  Na de initiële overname van Classo in Antwerpen begin 2019, groeide de groep House of IT organisch én via acquisities van onder meer het Gentse ABK Services en Eres uit Kortrijk.

On IT, onderdeel van investeringsmaatschappij Around Partners, nam vervolgens een meerderheidsbelang in House of IT. Tegelijkertijd veranderde de naam in Classo Technology Group (CTG), de groep die voortaan dus heel België aandoet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-11-16T10:16:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.