Classo Technology Group nieuwe naam voor House of IT

Het platform On IT, onderdeel van investeringsmaatschappij Around Partners, neemt een meerderheidsbelang in House of IT. Tegelijkertijd verandert de naam in Classo Technology Group (CTG).

Na de initiële overname van Classo in Antwerpen begin 2019, is de groep House of IT via organische groei en acquisities (onder meer het Gentse ABK Services en Eres uit Kortrijk) al sterk gegroeid. Nu heeft de technologieholding een volgende stap gezet in zijn ambities: On IT, het ict-platform van de investeringsmaatschappij Around Partners rond Amaury Hendrickx, Pieter Lathouwers en David Vancoillie, stapt het bedrijf in. De naam gaat over in Classo Technology Group (CTG).

Nationale dienstverlener

Binnen het On IT-platform zal CTG zich als ‘semi-aparte’ entiteit toeleggen op on-site-diensten en dienstverlening, met een eigen organisatie voor technische service. Het bedrijf heeft drie diensten waarin het zich specialiseert: managed document services, interactive meeting services en office guiding solutions. De bedoeling is om verder uit te breiden naar een nationale dienstverlener, met hetzelfde management en behoud van alle personeel.

Rudi Van Laer blijft de dagelijkse leiding behouden als afgevaardigd bestuurder binnen de holding en wordt bijgestaan door Laurent De Pauw van On IT als voorzitter van de raad van bestuur. Er worden op termijn ook nieuwe acquisities bekeken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-06T11:23:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.