Dell Technologies start IoT-divisie

Internet of things

Dell Technologies kondigt een nieuwe internet of things-divisie aan. Deze is gespecialiseerd in IoT-oplossingen en introduceert nieuwe producten, een bijbehorend partnerprogramma en consumptiemodellen. De divisie is een onderdeel van Dell zijn nieuwe internet of things-strategie, waarbij het de komende drie jaar ruim één miljard dollar investeert in deze nieuwe technologie.

Dell Technologies maakt vandaag zijn nieuwe iot-strategie bekend. Het gaat de komende drie jaar één miljard dollar investeren in de ontwikkeling van IoT-producten, -oplossingen en –labs. Als onderdeel van de nieuwe strategie, wordt een IoT-divisie opgericht. Deze moet klanten helpen om IoT optimaal in te zetten.

Nieuw partnerprogramma

Een onderdeel van de IoT-divisie, is een eigen partnerprogramma: IoT Solutions Partner Program. Het bedrijf omschrijft het als een meerlaags programma, waaraan ruim negentig partners deelnemen. Het programma ondersteunt alle oplossingen van Intel, Microsoft, SAP, Action Point, IMS Evolve, FogHorn en Zingbox. Dit moet de samenwerking en implementatie van blauwdrukken vereenvoudigen.

Tot slot zegt de techreus dat de IoT-tak nieuwe consumptiemodellen heeft ontwikkeld voor de hele Dell Technologies-familie. Het gaat om ‘flexibele modellen, die klanten voorzien van elastische, cloud-achtige betalingsflexibiliteit’.

De nieuwe IoT-bedrijfstak wordt organisatiebreed ingezet bij alle Dell Technologies-familieleden (Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream en VMware).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-11T11:56:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.