Orange rust Mazda's en Toyota's in Europa uit met iot

De Japanse telecommunicatiedienstverlener KDDI heeft Orange Business Services opdracht gegeven een internet of things (iot)-platform te ontwikkelen voor de Japanse autofabrikanten Mazda en Toyota. Via dit platform worden een miljoen Mazda's en Toyota's voor de Europese markt van connected car-oplossingen voorzien.

De oplossing van Orange moet de weg vrijmaken voor de Japanse autofabrikanten om connectiviteitsdiensten aan te bieden in 63 Europese landen via Orange. De connectiviteitsoplossing van Orange Business Services integreert in KDDI’s eigen platform. De benodigde cloudverbindingen krijgen hulp van de Orange-backbone-netwerken.

‘Om aan de toenemende vraag naar een betere rijervaring te voldoen, zijn alle innovatieve autofabrikanten op dit moment bezig met iot’, zegt Valerie Cussac van Orange Business Services. ‘Na uitgebreid onderzoek en een pilot met KDDI hebben we een op maat gemaakt iot-platform ontwikkeld. Dit platform zorgt ervoor dat innovatieve connectiviteitsdiensten voor meer veiligheid en gemak, nu ook beschikbaar zijn voor Europese automobilisten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-15T15:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.