Spacewell benoemt Wouter Hartemink tot ceo

Wouter Hartemink

Spacewell, wereldwijd leverancier van smart building en agile workspace management-oplossingen en onderdeel van de Nemetschek Group, heeft per 1 januari 2023 Wouter Hartemink benoemd tot de nieuwe ceo. Hij rapporteert aan César Flores Rodríguez, chief division officer Operate & Manage en Digital Twin bij de Nemetschek Group.

Wouter Hartemink is al bijna drie jaar werkzaam bij Spacewell als chief revenue officer en chief operating officer. Voorafgaand aan Spacewell bekleedde Hartemink verschillende leidinggevende functies bij Dun & Bradstreet, een wereldwijde leverancier van zakelijke beslissingsgegevens en analyses, en was hij van 2016 tot 2020 verantwoordelijk voor sales consultancy voor Altares Dun & Bradstreet. Als nieuwe ceo van Spacewell volgt hij Germon Knoop op, die het bedrijf eind 2022 om persoonlijke redenen verliet.

Spacewell lanceerde vorig jaar een volledig geïntegreerd Workplace-platform dat connecteert met het iot. De focus voor de komende jaren ligt op de overgang naar een volledige saas-oplossing en het opschalen van het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-10T11:59:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.