CLS Imation neemt Alax Automation over

Logistiek automatiseerder CLS Imation kondigt zijn eerste overname in België aan: Alax Automation. Dit bedrijf uit Herentals is een procesautomatiseerder in de industriële sector. Het bedrijf gaat verder als dochteronderneming van CLS Imation.

CLS Imation is onderdeel van het Italiaanse CLS, een aanbieder van vorkheftrucks en andere machines voor de logistieke sector uit Carugate (bij Milaan). CLS Imation biedt oplossingen voor industrie 4.0 en het automatiseren en digitaliseren van onderhoudsprocessen in de logistiek.

Het bedrijf kondigde in 2020 aan te willen doorgroeien in Europa, onder meer in de Benelux. Kennelijk lag het tempo te laag en is er een overname (van Alax Automation) nodig om voet aan de grond te krijgen in de Benelux. 

‘De domeinen van logistiek en automatisering worden steeds complexer, onderling verbonden en geavanceerder. Via strategische partnerschappen zoals die met Alax Automation en de opening van ons nieuwe Belgische filiaal willen we nog sneller en uitgebreider inspelen op de behoeften van de klanten", aldus Michele Calabrese, hoofd van de CLS Business Unit voor intelligente oplossingen voor logistieke automatisering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-07T11:02:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.