Delaware opent twee kantoren in China

Dit artikel delen:
Chinese vlaggen

Het it-consultancy bedrijf Delaware Consulting, met hoofdzetel in Kortrijk, opent in het kader van de verdere expansie twee kantoren in Beijing en Hong Kong. De vestiging in Hong Kong zal zich voornamelijk richten op Sitecore e-commerce projecten, terwijl in Beijing de focus meer op mobile, OpenText en SAP zal liggen. Het bedrijf is als sinds 2005 aanwezig in China met kantoren in Suzhou, Harbin en Shanghai.

´Beijing en Hongkong zijn belangrijke groeipolen binnen China', zegt Filip Decostere, als partner verantwoordelijk voor de Chinese activiteiten. 'Met onze nieuwe vestigingen daar zitten we dichter bij de economische ontwikkelingen en kort bij zowel bestaande klanten als prospecten. In het kader van onze glocal (global en local) aanpak hebben we met Tim Ding ook een lokale managing director aangesteld.'

Ondertussen zijn er zo een 130 medewerkers van het bedrijf actief in China. Tegen 2020 willen Delaware Consulting dit aantal meer dan verdubbelen tot ongeveer driehonderd krachten. De vestigingen in China werken zowel voor lokale klanten als voor diverse andere vestigingen van Delaware Consulting wereldwijd.

De voorbije twaalf maanden opende Delaware ook nieuwe kantoren geopend in de Filipijnen, Maleisië, Brazilië, Hongarije en Verenigde Arabische Emiraten. Deze uitbreiding past in de groeistrategie van Delaware Consulting International. Alles samen telt Delaware Consulting nu wereldwijd 24 kantoren en meer dan dertienhonderd werknemers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-18T08:59:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.