ESAS werft 75 nieuwe krachten aan

Dit artikel delen:
Sollicitatiegesprek

Esas, een internet of things (IoT)-bedrijf uit Wilrijk, gaat op korte termijn 75 nieuwe medewerkers aanwerven. Door een eerdere overname van Simac 3Services telt het bedrijf meer dan duizend medewerkers.

De overname van Simac 3Services betekende een verdubbeling van het personeelsbestand. De 75 nieuwe medewerkers zullen ook ingezet worden bij de ict-, telecom- en energie-activiteiten van het bedrijf. Het gaat om zowel opgeleide als lager geschoolde krachten die een interne opleiding krijgen.

De komende jaren wil Esas de referentiespeler blijven in de Benelux op het vlak van operationeel beheer van zogenaamde smart devices. 'De volgende jaren zal het internet of things meer en meer zijn intrede doen. De toepassingen op dat vlak zijn legio. Hét voorbeeld daarvan is de zelfrijdende auto. Al deze toepassingen zullen uit meer en meer slimme componenten bestaan. En die moeten uiteraard geïnstalleerd, onderhouden en beheerd worden', vertelt Robert Decant, de ceo van Esas.

De samensmelting van beide bedrijven brengt ook een nieuw logo en volledige rebranding met zich mee, deze zal dit jaar uitgerold worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-21T10:31:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.