Omzet Esas stijgt met 14 procent tot 30,3 miljoen

Dit artikel delen:

IoT-dienstverlener Esas heeft zijn voorbije boekjaar afgesloten met een geconsolideerde omzet van 30,3 miljoen euro. Dat is een omzetgroei van 14 procent in vergelijking met het jaar ervoor (2014). Het Nederlands-Belgische ict-bedrijf uit het Belgische Wilrijk schrijft de groei toe aan internationaal gerichte overnames.

De groeicijfers komen deels door de overname van Cervo Engineering. Esas groei door eigen expansie en (internationale) overnames. Zo nam het onlangs het Belgische Cervo Engineering en het Nederlands-Belgische Simac 3Services (S3S) over. Met die laatstgenoemde overname werd het personeelsbestand van Esas verdubbeld. Deze overname moet bijdragen aan een omzetverdubbeling voor dit jaar, waarbij ruim een kwart van de omzet van buiten België komt.

Esas bestaat sinds 2000 en is aanwezig in de hele Benelux. Het is naar eigen zeggen op korte termijn gegroeid tot een belangrijke dienstenleverancier van IoT- services in die regio. Het werkt momenteel aan het versterken van de interne structuur en het verder standaardiseren van zijn dienstenaanbod.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-28T11:51:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.