Nieuwe namen voor ITmobile en Remarkit

ITmobile, aanbieder van software voor wagenpark-, materiaal- en buitendienstbeheer, gaat verder onder de naam Fleet Complete. Ook de Amersfoortse hardwaredistributeur Remarkit is herdoopt en heet voortaan Infradax.

Fleet Complete, een Canadese aanbieder van een platform voor IoT (internet of things), nam ITmobile begin 2016 over in het kader van zijn Europese expansiestrategie. Nu de integratie achter de rug is zijn de bestaande vestigingen van ITmobile in Nederland (Heukelum) en België (Sint-Martens-Latem) omgedoopt in Fleet Complete.

Remarkit uit Amersfoort levert zowel nieuwe als gebruikte opslag-, server- en netwerkhardware en heeft na ruim tien jaar een nieuwe naam gekregen: Infradax. Volgens het bedrijf is de nadruk steeds minder op het leveren van apparatuur komen te liggen en des te meer op het aanbieden van ondersteuning en diensten rondom de complete levenscyclus van it-infrastructuren in het datacenter.

Bij de nieuwe focus hoort een nieuwe uitstraling met een nieuwe naam - Infradax -, aldus het bedrijf. Naast de Benelux zullen de diensten de komende tijd worden uitgebreid naar Europa en daarbuiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-12T16:40:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.