Zoeksite Kapaza houdt er mee op

Dit artikel delen:

Kapaza.be, een van de grootste Belgische zoekertjessites, trekt de stekker er uit. Concurrent 2dehands.be neemt een deel van de activiteiten over.

Zoekertjessite Kapaza.be stopt haar activiteiten. Dat maakt het bedrijf op de website bekend, zo schrijft het persbureau Belga. De domeinnaam en een deel van het klantenbestand worden overgenomen door 2dehands.be.

Waarom Kapaza ermee stopt, is niet duidelijk. 'Het is met pijn in het hart dat we moeten aankondigen dat Kapaza stopt met haar activiteiten op 13 mei 2017. Het was een erg moeilijke beslissing maar na alles te hebben overwogen, blijkt het sluiten van Kapaza de enige optie', klinkt de karige uitleg. Bij Kapaza was niemand bereikbaar voor commentaar.

Concurrent 2dehands.be springt in het gat. 'We werden benaderd door Kapaza. Er zijn heel wat synergieën, dus hebben we bepaalde activa overgenomen', aldus Petra Baeck, hoofd marketing van 2dehands.be. De site neemt de domeinnaam, de url en een deel van het klantenbestand van Kapaza over.

Concreet zullen alle houders van een account bij Kapaza worden gemaild door 2dehands.be met het voorstel om over te stappen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-02T10:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.