TamTam neemt via Dept Webfactory uit Ierland over

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Het Amsterdamse internetbedrijf Tamtam breidt zijn internationale netwerk Dept opnieuw uit. Ditmaal met de overname van digitaal bureau Webfactory uit Ierland. Het internetbureau in Dublin telt 45 medewerkers. Het vergroot onder meer de online-zichtbaarheid van merken als Google en Microsoft, ict-giganten die Dublin hebben verkozen tot Europees hoofdkantoor.

TamTam startte in 2015 het internationale netwerk Dept en hangt daar zijn overnames onder, zoals Building Blocks, Expand Online, Supersteil, A Friend of Mine en Second Degree. Het bedrijf krijgt hierbij steun van investeerder Waterland die eind 2015 instapte.

Het 24 jaar oude Webfactory is de volgende kraal die aan de Dept-ketting wordt geregen. Met het toetreden van dit bedrijf groeit het netwerk uit naar zeshonderd medewerkers met een gezamenlijke omzet van ruim zeventig miljoen euro en kantoren in Nederland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Duitsland, Ierland en Spanje.

Nominatie

TamTam is door de jury van de Computable Awards 2017 genomineerd in de categorie Digital Company van het Jaar. Die nominatie heeft het bedrijf gekregen voor de bouw van het online-platform NLgroeit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-19T16:31:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.