Hyperlane sluit partnership met Craft CMS-ontwikkelaar

Dit artikel delen:
Website

De Hasseltse startup Hyperlane heeft een partnership gesloten met Pixel & Tonic, het Amerikaanse bedrijf dat het Craft-CMS ontwikkelt en commercialiseert. Na een doorlichting en analyse werd Hyperlane geselecteerd als een van de drie geprefereerde hostingpartners van Craft CMS.

De deal met Pixel & Tonic moet deuren openen op internationale schaal, zo hoopt Hyperlane. De instroom aan prospecten is trouwens al gestegen sinds het partnership, met potentiële klanten uit de Verenigde Staten, Canada, Finland, Nederland en Australië.

Door het internationale succes maakt Hyperlane zich klaar om een filiaal te openen in het buitenland. In eerste instantie richt het bedrijf de blik op Noord-Amerika, omwille van de grootte van de markt en de fysieke nabijheid van partner Craft CMS. Maar ook de ‘Asia Pacific-regio wordt in de gaten gehouden.

Hyperlane is een cloudplatform voor digitale agentschappen en reclamebureaus die websites ontwerpen en ontwikkelen. Het Hasselte bedrijf focust zich op snelle hosting van WordPress- en Craft CMS-websites. Het biedt ook een resem ontwikkeltools en een geautomatiseerde workflow aan. Hierdoor besparen agentschappen tijd en kunnen ze zich concentreren op het design en de ontwikkeling van de site zelf. De startup hanteert een freemium-model: pas wanneer de agentschappen een website effectief online willen plaatsen, wordt Hyperlane betalend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-13T10:20:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.