Belnet verhuist naar WTC III-gebouw

Dit artikel delen:
Verhuizen

Belnet gaat binnenkort verhuizen naar een nieuw kantoor. De organisatie ruilt haar werkplek op de Louizalaan in voor de 25ste en 26ste verdieping van het WTC III-gebouw, vlak bij het Brusselse Noordstation.

Belnet is het onderzoeks- en onderwijsnetwerk dat internettoegang aan zeer hoge bandbreedte en bijhorende diensten levert aan Belgische universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen en overheden. Tot nog toe zat de organisatie in het centrum van Brussel op de Louizalaan, maar binnenkort neemt ze haar intrek in een kantoorgebouw dat meer aan de rand van de stad ligt.

‘Onze nieuwe kantoren zijn uitgerust volgens de principes van het nieuwe werken, een flexibele en mobiele manier van werken waarbij voor elk soort taak een geschikte plek is voorzien in de werkomgeving’, zegt Nathalie Pinsart, directeur admin & community van Belnet. ‘Bovendien bevindt het WTC III-gebouw zich dichter bij de fysieke infrastructuur van ons netwerk en bieden de nieuwe kantoren, met een oppervlakte van 3834 vierkante meter en 96 werkplaatsen, voldoende ruimte om tegemoet te komen aan onze groei.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-15T10:15:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.