123Inkt breidt uit naar Franstalig België

Dit artikel delen:
cartridges

Het van oorsprong Nederlandse 123Inkt zet voet aan de grond in Franstalig België. Het bedrijf is al sinds 2003 actief in Vlaanderen, maar zet nu ook een Waalse website op: 123Encre.be.

Vanaf nu kunnen Franstalige inwoners van België dus inktcartridges, kantoorartikelen, printers en meer in hun moedertaal bestellen. 123inkt is één van de eerste webshops met dit soort producten die de Franstalige markt in België betreedt. België groeit hard en biedt volop kansen, zegt het bedrijf. Zo’n veertig procent van alle elf miljoen inwoners van België spreekt Frans. Daar ligt enorm veel potentie om te groeien. De lancering van 123encre.be moet dan ook zorgen voor een sterkere positie in deze markt.

Naast handleidingen, veelgestelde vragen en aanvullende documentatie, waren er zo’n 65.000 pagina’s die vertaald moesten worden. De organisatie heeft dit grote project met eigen specialisten voltooid. ‘Nadat we zeker wisten dat aan de achterkant van de website alles goed stond, zijn we aan de slag gegaan met de vertalingen. Vervolgens hebben we de website uitvoerig getest en nu zijn we officieel live in Wallonië’, aldus Gerben Kreuning, directeur 123inkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-04T09:16:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.