Orange Business Services in zee met ThousandEyes

Dit artikel delen:

Orange gaat een samenwerking aan met het Amerikaanse ThousandEyes, een internet- en cloud intelligence bedrijf. Het belangrijkste doel van de samenwerking is real-time en end-to-end zichtbaarheid bieden op zowel de bedrijfsnetwerken als het Open Transit Internet (OTI), het ip-netwerk van Orange.

ThousandEyes is een netwerk monitoring-specialist uit San Francisco. Het bedrijf maakt software dat de prestaties in de gaten houden van lokale en wan-netwerken. Deze diensten worden geleverd aan cloud-serviceproviders (csp's), internet-serviceproviders (ips') en contentproviders (cp's).

Orange Business Services begeleidt klanten in de hele wereld met hun cloud- en sd-wan-transformatie. Het platform van ThousandEyes zal hierbij een cruciale rol spelen in het optimaliseren van de verschillende migratiefases. Zo kan Orange de kwaliteit van de ervaring op zowel het toepassingsniveau als netwerkniveau bewaken en eventuele prestatieproblemen met het internet snel oplossen. Orange heeft het ThousandEyes-platform al met succes bij klanten geïmplementeerd. Voor een niet nader genoemde Duitse industriële fabrikant is het platform gebruikt om de beste cloud-connectiviteitsoplossing in China te bepalen.

‘Met de intelligentie van ThousandEyes en de Orange Flexible sd-wan-oplossing kunnen bedrijven digitale ervaringen via het openbare internet zien en begrijpen en beheren alsof het hun eigen privénetwerk is. Hiermee wordt internet en cloud met vertrouwen omarmd’, zegt Craig Vario, vicepresident en verantwoordelijk voor het wereldwijde kanaal bij ThousandEyes.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-21T15:21:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.