Apax Partners investeert in Destiny Group

Dit artikel delen:

De private equity-groep Apax Partners volgt Destiny Capital op als investeerder in de Belgische VoIP- en cloudtelecom-specialist Destiny. Het managementteam van Destiny zal een aanzienlijke herinvestering doen in de transactie, naast de fondsen beheerd door Apax.

Het doel van deze investering is om Destiny in staat te stellen zijn snelle expansie in de snelgroeiende cloud-based unified communications markt voor te zetten, zijn internationale ontwikkeling te versnellen en zijn actieve overnamestrategie voor te zetten, zo laat Destiny in een persbericht weten. 

‘Ik ben blij om samen te kunnen werken met Apax in de volgende fase van de groei van Destiny’, zegt ceo en medeoprichter Daan De Wever. ‘We kijken ernaar uit om samen met Thomas de Villeneuve en de rest van het Apax-team onze opportuniteiten te vergroten en een Europese leider en uitdager te worden in veilige cloudcommunicatie-oplossingen. Ik wil Mentha Capital oprecht bedanken en feliciteren voor hun fantastische ondersteuning de afgelopen 3,5 jaar. Dit resultaat zou nooit mogelijk geweest zijn zonder hun volledige steun bij de uitvoering van onze strategie.’

Destiny werd opgericht door de broers Daan en Samuel De Wever en is een aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen. Het bedrijf heeft 220 werknemers en vestigingen in België en Nederland. Voor dit jaar gaat het bedrijf uit van een omzet van 65 miljoen euro. Onder meer Katoennatie, McDonald's, ZEB en Standaard Boekhandel zijn klant bij Destiny. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-11-26T10:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.