Computable haalt Belgische innovaties naar vakbeurzen

Redactie aanwezig tijdens Infosecurity.be en Data & Cloud Expo

Dit artikel delen:

Ict-vaktitel Computable is dit jaar wederom hoofdmediapartner van de combineerde ict-vakbeurzen Infosecurity.be en Data & Cloud Expo. Vanuit die rol is de redactie op 14 en 15 maart aanwezig in Brussels Expo om de beurs te verslaan. Bovendien verzorgt het onafhankelijke seminaries in de theaters, wordt er voor de tweede keer het Computable Café geopend en tonen startups de nieuwste technologieën in het nieuwe Computable Future Lab.

Seminaries

Naast ruim 130 exposanten tijdens de vakbeurs, zijn er op de beursvloer ook theaters aanwezig waar presentaties worden gegeven door it-experts. Computable verzorgt als hoofdmediapartner onafhankelijke seminaries in de theaters 8, 9 en 10. Zo vertelt Kristof Verslype, onderzoeker bij Smals, bijvoorbeeld zeven feiten over Bitcoin, gaat Dimitri Maesfranckx, directeur en oprichter van Datalumen, in op de aankomende GDPR-wetgeving en geeft Peter Witsenburg, onafhankelijk specialist op het gebied van cloud-computing een overzicht van de gevolgen van cloud computing in het hedendaagse ict-landschap.

Computable Café

Na de aftrap in 2017, wordt ook dit jaar weer een Computable Café geopend op de beursvloer. Dit café is een informele ontmoetingsplaats om te netwerken en inspiratie op te doen. Bezoekers kunnen onder het genot van en drankje andere beursbezoekers ontmoeten of het gesprek aangaan met de redactie. Maar ook worden er door Computable-hoofdredacteur William Visterin panelgesprekken gehouden over onderwerpen zoals data, cloud, GDPR of een carrière in security. Bovendien wordt op woensdag 14 maart de award voor IT Person of the Year uitgereikt.

Het Computable Café wordt mede mogelijk gemaakt door Nextel en Telenet.

Computable Future Lab

Nieuw dit jaar is het Future Lab. In die innovatiezone tonen startups uit de Benelux de nieuwste technologieën op het gebied van blockchain, virtual reality en machine learning. Beursbezoekers kunnen dit zien, voelen, beleven en ervaren. Dit met het doel om hen te inspireren en enthousiasmeren om met de nieuwste technologische trends aan de slag te gaan.

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo is een tweedaagse gecombineerde vakbeurs en conferentie. Naast ruim 130 exposanten vindt u op de beursvloer ook theaters waar presentaties worden gegeven door it-experts. Infosecurity.be en Data & Cloud Expo 2018 vindt plaats op 14 en/of 15 maart in de Brussels Expo. U kunt zich kosteloos registreren voor de gecombineerde vakbeurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-18T09:37:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.