Managed hosting door True

Nuvias-dochter DCB toont portfolio op Infosecurity.be

Dit artikel delen:

Security-distributeur DCB maakt op Infosecurity.be voor het eerst zijn opwachting als deel van de Nuvias Group. Op de beurs toont het bedrijf de nieuwste technologie van onder meer Tintri, Vasco en Kaspersky.

Ook Watchguard is op de stand vertegenwoordigt, met de Firebox T Series, unified threat management-applicaties die beveiliging op enterprise-niveau naar kmo’s brengt, waaronder APT Blocker, Threat Detection and Response en antivirus. Ook de Watchguard Wi-Fi Cloud, een veilig en schaalbaar wifi-management-platform ontbreekt niet.

Tintri introduceert zijn laatste storage en software-oplossingen voor gevirtualiseerde workloads. Publieke cloud-omgevingen nemen de leiding in snelheid en schaalbaarheid en het valt nog te bezien of private clouds en het it-departement hen kunnen bijhouden. 

Laatste merk op de stand is Kaspersky, die zijn security-as-a-service demonstreert. Via machine learning en realtime threat intelligence worden zo Exchange Online mailservers in de cloud beschermd. Kaspersky Security for Office 365 is dan weer specifiek op kmo’s gericht en krikt de beveiliging voor ransomware, kwaardaardige bijlagen, spam en phising een stuk op.

Medio vorig jaar lijfde het Britse Nuvias DCB in. Dat bedrijf, dat bijna 21 jaar bestaat, heeft vestigingen in Veldhoven (Nederland) en Zaventem (België). Nuvias zelf is in 21 landen actief en draaide vorig jaar een omzet van 350 miljoen dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-14T13:27:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.