Omzet wervingsbureau Talent-IT groeit fors

Dit artikel delen:
talent

Het Antwerpse Talent-IT, gespecialiseerd in het rekruteren van it-professionals, sloot 2015 af met een omzet van 34 miljoen euro. Dat is een groei van 6 miljoen euro (ruim 20 procent) ten opzichte van het jaar ervoor.

Het bedrijf draait nog geen tien jaar mee, maar groeide de voorbije jaren stevig. De investeringen in it zijn de voorbije jaren blijven doorlopen en de profielen zijn schaars en daar profiteert het bedrijf van.

Dirk Van Grunderbeek zette Talent-IT op in 2007. Jeroen Fries kwam er in 2008 bij. In 2012 werd het overgenomen door de Britse groep Harvey Nash Group. Deze groep kan de financiering van de verdere groei ondersteunen.

Het beschikt ook over een dochteronderneming: Team4Talent. Dit bedrijf dat zich profileert als specialist in Microsoft-toepassingen. Daarnaast is het initiatief Pro-Cured opgezet. Deze zoekt specialisten in aankoop, supply chain en faciliity.

Talent-IT beschikt over zestien medewerkers. Het zoekt nog bijkomend talent om de groei verder te zetten. In totaal zijn er meer dan driehonderd consultants aan de slag in gans België. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-23T09:28:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.