Skyline Communications breidt uit en werft personeel

Dit artikel delen:

Skyline Communications uit Izegem, leverancier van netwerkbeheersoftware voor broadcast- en telecomsystemen, start dit jaar met de bouw van een tweede kantoorgebouw. Deze wordt gevestigd op zijn site aan afrit 6 langs de E403. Dit kantoor moet in de komende jaren honderden extra banen creëren in Izegem.

Skyline Communications ontwikkelt DataMiner, software voor het beheren en aansturen van telecomnetwerken. Het is actief in ruim honderd landen. Het bedrijf realiseerde in de afgelopen tien jaar een groei van 20 tot 25 procent per jaar. Hiervoor werden vorig jaar ruim dertig medewerkers aangenomen en verwacht dit jaar ruim zeventig nieuwe mensen aan te stellen

Om aan deze expansie van het bedrijf te voldoen, bouwt de leverancier een nieuw gebouw. Deze moet een ‘moderne en hedendaagse werkplek’ bieden aan de medewerkers. Daarnaast zal Skyline Communications zich ook toeleggen op het steunen van startende technologiebedrijven. Deze zullen gebruik kunnen maken van de expertise en de faciliteiten.

Voor het tweede jaar op rij werd Skyline Communications opgenomen in de Deloitte Technology Fast50 als één van de snelst groeiende technologiebedrijven in België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-25T10:36:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.