Delaware Consulting werft 100 medewerkers

Dit artikel delen:
sollicitatie

Het wereldwijde consultancy-huis Delaware Consulting trekt dit jaar al honderd nieuwe krachten aan. Dit past perfect in de strategie om dit jaar 150 nieuwe medewerkers aan te werven.

Ieder jaar trekt Delaware Consulting een groot aantal nieuwe medewerkers aan om aan de vraag van klanten en projecten te kunnen voldoen. 'Ook de afgelopen jaren hebben we telkens meer dan honderd mensen aangeworven, en het punt waarop we de kaap van de honderd getekende contracten bereiken, valt ieder jaar vroeger', zegt Wim De Jonghe, hr-officer en talent acquisition lead bij Delaware Consulting België.

Ondanks de vele aanwervingen blijft het toch moeilijk de geschikte profielen aan te trekken. 'Er is nog steeds een groot spanningsveld tussen de vraag naar informatici en de uitstroom in de scholen', bevestigt De Jonghe. 'Maar gelukkig is het begrip it de laatste jaren veel ruimer geworden. It is niet alleen meer programmeren, waardoor we ruimer kunnen werven. De technische profielen blijven uiteraard wel heel belangrijk voor Delaware Consulting. We staan graag aan de spits van nieuwe ontwikkelingen.'

Eén werving per dag

Onder de nieuwe medewerkers van Delaware Consulting zitten zowel ervaren mensen als jongeren die straks afstuderen. In september hoopt het bedrijf weer zestig pas afgestudeerden te verwelkomen en van projecten te laten proeven. 'Met de honderd aanwervingen die we nu achter de rug hebben, zijn we er nog niet', zegt De Jonghe. 'Ook de rest van het jaar gaan we door met gemiddeld één aanwerving per dag.' Op die manier zullen we tegen eind dit jaar op 825 medewerkers uitkomen.

Ook internationaal blijft Delaware Consulting groeien. Tegen eind dit jaar zullen wereldwijd meer dan dertienhonderd mensen onder de Delaware Consulting-vlag opereren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-31T13:43:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.