SQLI Benelux zoekt 30 medewerkers

Dit artikel delen:
Jonge en oude medewerkers

SQLI Benelux zoekt dertig medewerkers met een digitaal profiel. Het gaat onder meer om functionele consultants, projectdirecteuren en –managers. Het bedrijf wil met deze nieuwe profielen inspelen op de digitale transformatie en nieuwe markten aanboren.

SQLI Benelux is één van de divisies van SQLI. Momenteel telt het 120 medewerkers, verdeeld over België (Gent en Diegem) en Luxemburg (Strassen). Het is gespecialiseerd in de digitale transformatie en SAP-oplossingen. Het bedrijf realiseert voornamelijk projecten voor Belgische en Luxemburgse klanten.

De Benelux-divisie van SQLI heeft dit jaar 22 nieuwe medewerkers geworven. Deze mensen zijn werkzaam in de domeinen e-commerce, customer engagement, digitale marketing en analytics. Het bedrijf zoekt nu nog dertig bijkomende medewerkers. Zij moeten voor het einde van dit jaar bij het bedrijf starten. Het gaat om zowel starters als ervaren kandidaten. Zij moten thuis zijn in verschillende kennisdomeinen. Het betreft project directors, project managers en functionele consultants.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-07T09:12:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.