Delaware Consulting werft consultants in Wallonië

Dit artikel delen:
Jonge en oude medewerkers

Het West-Vlaamse Delaware Consulting, actief in Microsoft en SAP consultancy, wil zijn aanwezigheid en gevoel in het Franstalige gedeelte van België (Wallonië) versterken. Hiervoor wil het minimaal twintig Franstalige consultants aanwerven. Dat staat in hun zogenaamde Go-to-Wallonia-plan.

Delaware Consulting heeft enkele referenties in Wallonië. Het betreft voornamelijk SAP-implementaties bij grote bedrijven zoals GSK, Spadel en Distriplus. Het bedrijf wil zijn aanwezigheid nu in het Franstalige gedeelte van België uitbreiden door bijkomend te focussen op middelgrote bedrijven en het Microsoft aanbod prominent op deze markt te positioneren. Hiervoor heeft het een plan opgesteld met de naam Go-to-Wallonia.

In dat plan staat dat het Kortrijkse bedrijf vanaf september 2016 minstens twintig bijkomende Franstalige consultants wil aanwerven. Dit om de sales- en marketingactiviteiten te intensiveren. Het bedrijf zoekt vooral jonge starters die geïnteresseerd zijn in een carrière in SAP of Microsoft Dynamics.

Naast dit Go-to-Wallonia-plan heeft Delaware zijn marketingprogramma onder de naam Growing Towards Truly Smart uitgebreid naar de Waalse regio.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-13T08:57:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.