ProUnity slaat twee investeerders aan de haak

Dit artikel delen:
Euro

Het Brusselse freelancersplatform proUnity heeft twee investeerders aangetrokken die een kwart miljoen euro in het bedrijf pompen.

Prounity uit Brussel mag sinds kort Finance.Brussels/Gimb en Seeder Fund onder zijn investeerders rekenen. Dat meldt Digimedia.be. De eerste geeft een lening van 150.000 euro in converteerbare obligaties aan de start-up, de tweede doet daar nog eens honderdduizend euro bovenop. Finance.brussels is een dochtermaatschappij van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij Brussel, Seeder Fund is gelieerd aan de Brusselse incubator Eebic. Deze start-up-begeleider ontstond begin jaren negentig als een investeringsfonds in de schoot van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

ProUnity is een online rekruteringsplatform dat zelfstandigen in contact brengt met bedrijven. Het bedrijf startte vorig jaar zijn activiteiten op en kende een snelle start. Het aantal experts dat van de site gebruikmaakt ligt nu rond de vijfduizend. Bedrijven die van het platform gebruikmaken, moeten enkel betalen als de freelancer ook effectief voor hen heeft gewerkt. De administratieve processen die dit meebrengt, zijn ook volledig geautomatiseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-06T08:35:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.