Smals zoekt 150 aanwervingen in 2017

VZW opnieuw uitgeroepen tot topwerkgever

Dit artikel delen:
sollicitatie

Smals, de gemeenschappelijke non-profit ict-organisatie van de openbare instellingen van sociale zekerheid, verwacht dit jaar een toenemende samenwerking met ict-bedrijven, én een nettogroei in het aantal eigen medewerkers. Zij moeten de benodigde businesskennis borgen en de externe medewerkers aansturen. In totaal worden er zowat 150 aanwervingen verwacht. Ook de inzet van ict’ers uit de private markt blijft uitbreiden.

Innovatieve diensten en nieuwe projecten zorgen ervoor dat de tewerkstelling bij de vzw Smals, die al vijf jaar stabiel is rondom 1750 medewerkers, opnieuw wat kan groeien. Er worden bruto 150 nieuwe aanwervingen verwacht in 2017. Tegelijk blijft de samenwerking met partners uit de private sector sterk toenemen.

‘De actieve betrokkenheid bij strategische initiatieven zoals de uitbouw van G-Cloud, een synergieprogramma met innovatieve ict-diensten binnen de Belgische overheid, zorgt voor nieuwe mogelijkheden’, aldus Frank Robben, ceo van Smals. ‘Onder meer dankzij de synergiën bestaat er terug meer ruimte voor de uitwerking van toepassingen met toegevoegde waarde voor burgers en ondernemingen. Die zorgen ervoor dat we extra mensen nodig hebben in domeinen zoals softwareontwikkeling, ict-infrastructuur en data-analyse.’

Top Employers Institute

Smals is voor het negende jaar op rij door het Top Employers Institute gecertificeerd als één van 59 Belgische topwerkgevers. De certificatie houdt onder meer rekening met arbeidsvoorwaarden, opleiding en ontwikkeling, cultuur en leiderschap, onthaal en carrièrekansen. Een benchmark valideert ook de goede praktijken binnen de HR-organisatie.

‘Smals is trots om opnieuw te behoren bij de Belgische topwerkgevers’, besluit Fanny Taildeman, hr-director bij Smals. ‘We blijven uitstekende kansen bieden aan ict-talent om een carrière uit te bouwen in een innovatieve omgeving met een positieve impact op onze samenleving.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-02-10T15:24:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.