Polycom stelt nieuwe country manager Benelux aan

Sebastiaan Hoogstadt sinds 2015 in dienst

Dit artikel delen:

Polycom, specialist in videoconferencing en unified communications, heeft Sebastiaan Hoogstadt benoemd als country manager voor de Benelux. Hoogstadt rapporteert aan Jeremy Keefe, area sales vice-president voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de Benelux.

Als country manager is Hoogstadt verantwoordelijk voor het aansturen van de Benelux-activiteiten van Polycom. Hij dient te zorgen voor winstgevende groei en onderhoudt de regionale banden met de partners en klanten van het bedrijf. Daarnaast versterkt Hoogstadt de relatie van Polycom met de regionale vertegenwoordigers van grote partners als Microsoft.

Channelprogramma

Hoogstadt trad in 2015 in dienst bij Polycom in de functie van channel sales manager Benelux. Het was zijn taak om het channelprogramma voor de regio verder uit te bouwen en het partnernetwerk te vergroten. Voordat hij bij Polycom kwam, bekleedde hij seniorfuncties binnen technologiebedrijven als Zebra Technologies en Motorola, waar hij verantwoordelijk was voor global business development en de verkoop en ontwikkeling van enterprise mobility-oplossingen.

Hoogstadt: ‘De Polycom-cultuur is inspirerend: we volgen ons eigen advies op, zodat we bij klanten daadwerkelijk beschikken over eigen voorbeelden voor wat betreft flexwerken. Ik ben verheugd dat ik de rol van country manager Benelux op mij kan nemen en kijk ernaar uit de band met onze klanten en partners verder te versterken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-08T11:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.