Managed hosting door True

Johan Deschuyffeleer nieuwe voorzitter Orange

 

Orange

De raad van bestuur van Orange heeft Johan Deschuyffeleer benoemd tot nieuwe voorzitter. Dat meldt Trends. Hij volgt Jan Steyaert op die deze functie vijftien jaar invulde.

Deschuyffeleer komt van bij HP en is geen onbekende voor Orange. Hij is enkele jaren bestuurder bij het bedrijf en was reeds betrokken bij het benoemings- en renumeratiecomité en het strategisch comité.

Tot vorig jaar werkte Deschuyffeleer bij HP, daarvoor bij Compaq. Na de overname van Compaq door HP verhuisde hij mee. Zijn laatste job was er senior vicepresident technology consulting.

Jan Steyaert is al vanaf dag één betrokken bij Orange, toen nog Mobistar. Het was hij die samen met France Telecom en John Cordier het bedrijf op de Belgische markt introduceerde.

Naast Deschuyffeleer werd ook Nadine Lemaitre benoemd tot vice-voorzitster van de raad van bestuur. Wilfried Verstraete (Euler Hermes) wordt bestuurder. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6014526). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×