Rika Coppens nieuwe bestuurder bij Realdolmen

Dit artikel delen:
Vergadering

Rika Coppens vervoegt de raad van bestuur van Realdolmen als onafhankelijk niet-uitvoerend bestuurder. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

Coppens zal het mandaat van Lieve Mostrey verderzetten, tot aan de jaarlijkse algemene aandeelhoudersvergadering op 13 september. Mostrey heeft ontslag genomen als bestuurder omdat haar mandaat niet meer te combineren viel met haar nieuwe verantwoordelijkheden als ceo van Euroclear. Mostrey zetelde sinds 2013 in de raad van Realdolmen.

Rika Coppens heeft gewerkt voor de EFR Group BV, uitbater van de Texaco-tankstations in de Benelux en de BP-stations in Frankrijk, samen goed voor 1.100 retailsites. Eerst was ze er cfo, vanaf 2010 en dan als ceo. Voordien was zij cfo van Zenitel en van Bureau van Dijk.

Zij begon haar loopbaan als bedrijfsrevisor bij PricewaterhouseCoopers. Sinds juni 2016 is ze bestuurder van The House of HR, waarvan zij het auditcomité voorzit. Zij is thans onafhankelijk adviseur en zal ook zetelen als lid van het auditcomité van Realdolmen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-08T13:11:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.