Eric Wlodawer nieuwe verkoopdirecteur Damovo

Dit artikel delen:
Eric Wlodawer Verkoopdirecteur Damovo

Damovo heeft Eric Wlodawer benoemd tot sales director Benelux. Hij wordt lid van het nieuw gevormde leiderschapsteam en is verantwoordelijk voor het stimuleren van de sales en business development.

De benoeming van Wlodawer is onderdeel van een versnellingsstrategie van Damovo in de Benelux, waar het bedrijf ambitieuze groeiplannen heeft op de markt van zakelijke communicatie-oplossingen en -diensten.

Wlodawer beschikt over meer dan twintig jaar internationale ervaring in de ict- en telecomsector en vervulde verschillende managementfuncties, waaronder die van international sales director bij Tellink, een telecommunicatieonderneming met een vestiging in Antwerpen. Hij was ook businesspartner bij wervingsbureau Itelco. Wlodawer werkte verder in salesfuncties bij Vanco en Orange Business Services.

‘Ik ben erg enthousiast over mijn toetreding tot het Damovo-team’, zegt hij. ‘Ik zie nieuwe kansen door al mijn ervaring van de afgelopen jaren te combineren. Damovo heeft een solide basis in de Benelux met een gevestigd klantenbestand. Ik kijk ernaar uit om manieren te vinden waarmee we klanten helpen te transformeren en innoveren, zodat ze effectiever kunnen concurreren in de digitale wereld van vandaag. Voor mij geldt dat het beste nog moet komen.’

Wlodawer rapporteert aan Lionel Reina, managing director Benelux bij Damovo. ‘Eric brengt veel kennis en expertise mee naar Damovo, dankzij twee decennia van Belgische en internationale ict-ervaring’, zegt Reina. ‘Hij heeft ondernemingsgeest, een enorme drive en enthousiasme. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol gaat spelen in zowel het consolideren van onze bestaande marktpositie als het verder verhogen van onze omzet door het benutten van nieuwe kansen.’

Damovo heeft regionale kantoren in heel Europa en bedient wereldwijd 120 landen. In januari 2015 werd Damovo overgenomen door Oakly Capital, samen met huidige executive chairman Matthew Riley. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-15T13:13:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.