Managed hosting door True

Robert Koelman verlaat AFAS België

 

Robert Koelman AFAS België

AFAS Software uit Mechelen herschikt opnieuw de directie. Commercieel directeur Robert Koelman verlaat het softwarebedrijf, nauwelijks zes maanden nadat er een nieuwe managementstructuur werd uitgedokterd.

In het nieuwe organigram van AFAS blijft directeur Machiel den Dekker verantwoordelijk voor het operationele luik, maar neemt hij nu ook marketing en sales voor zijn rekening, de domeinen van Koelman. Daarnaast komen drie managers aan boord die ieder een afdeling aansturen: Consulting, Support & Opleiding en Sales. Die zullen intern gezocht worden.

‘AFAS België is altijd een horizontale organisatie geweest’, zegt Den Dekker in een persbericht. ‘Samen met een team van dertig professionals kijken we terug op een mooi groeitraject. Maar het kriebelde al een tijdje bij Robert om zélf een zaak uit de grond te stampen. Vandaag waagt hij de sprong als ondernemer en daarom verlaat hij AFAS België op 31 mei.’

Koelman was van 2009, sinds de oprichting van AFAS België, tot eind vorig jaar directeur. Toen werd beslist dat Den Dekker zich met het operationele luik zou gaan bezighouden en Koelman met sales en marketing. Na zes maanden wordt die regeling dus weer verlaten. Volgens AFAS-woordvoerster Elise Joris gebeurt dat  onder amicale omstandigheden en ‘volgt Robert gewoon zijn hart’.

AFAS zegt met de nieuwe structuur ook beter gewapend te zijn om zijn groeiambities waar te maken. Het bedrijf mikt tegen 2020 op een omzet van tien miljoen euro. Dat is ruim een verdubbeling tegenover het zakencijfer van 2016.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6023947). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.