Standaert (Proximus) is CTO of the Year

Dit artikel delen:

Geert Standaert

Telecomvakblad Mobile Europe heeft Proximus-cto Geert Standaert uitgeroepen tot Regional CTO of the Year. Vorig jaar was Standaert nog één van de genomineerden, dit jaar neemt hij de prijs vanuit Londen terug mee naar België.

Standaert is door een panel van onafhankelijke experts uit de sector geselecteerd uit een shortlist van genomineerde cto’s. Alleen alleenstaande operatoren die actief zijn op een interne markt, of cto’s binnen een grotere groep die innoveren binnen hun regionale markt, komen in aanmerking voor de award. 

Standaert: ‘Het is een grote eer deze award te winnen, zeker rekening houdend met de sterke andere genomineerden. Het zijn interessante tijden voor een cto. Elke dag duiken er wel nieuwe technologieën op en het juiste evenwicht vinden tussen technologische innovatie en de meerwaarde die deze voor de klant kunnen brengen is voor elke cto de topprioriteit geworden. Geen enkele cto kan deze taak echter tot een goed einde brengen zonder de steun van een sterk team. Het is fantastisch dat ons werk internationaal wordt erkend. Ik ben dan ook erg trots op al mijn teams!'


Netwerktransformatie, IoT en G5

Graeme Neill van Mobile Europe: ‘Standaert van Proximus komt naar voren als één van de besten van Europa. Het panel kende de Regional CTO of the Year award 2017 unaniem toe aan Geert Standaert. Hij werd geprezen om de vlotte manier waarop hij netwerktransformatieprojecten beheert, waardoor België kan genieten van een netwerk van topkwaliteit en hij voor Proximus de weg bereidt voor technologieën van de toekomst zoals Internet of Things en 5G. Ik heb niets dan lof voor zijn verwezenlijkingen en ik ben benieuwd welke projecten hij nog in petto heeft.'

In december ging Mobile Europe op zoek naar kandidaten voor de vierde CTO of the Year award. De award erkent personen met een bepalende visie die innovatie aansturen en hun bedrijf een leiderspositie bezorgen binnen de telecomsector. Nu telecombedrijven zich opmaken voor 5G, de laatste hand leggen aan hun LTE-uitrol en hun netwerktransformatie voortzetten tot in het hart van de onderneming, wil Mobile Europe 'het kruim van de Europese telecomsector in de kijker zetten'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-26T11:44:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.