Mark Frost is nieuwe CEO Sitecore

Dit artikel delen:

Het Deense softwarebedrijf Sitecore, met in Nederland een kantoor in Zeist, heeft een nieuwe ceo: Mark Frost. Hij is per 1 juli begonnen als opvolger van medeoprichter Michael Seifert, die toetreedt tot de raad van bestuur.

In zijn nieuwe rol gaat Frost de koers van het bedrijf bepalen en de activiteiten van Sitecore uitbreiden op het gebied van contentmanagement, commerce en digitale marketingsoftware. Hij gaat het bedrijf vanuit het kantoor van Sitecore in San Francisco aansturen.

‘Samen met Michael heeft de directie eraan gewerkt een ceo te vinden die de volgende groeifase van Sitecore kan aanstoten. De staat van dienst van Mark Frost bij de uitbreiding van grote software-organisaties en zijn grote ervaring in de Software-as-a-Service (SaaS) markt zijn geschikt om Sitecore door de volgende fase van grote groei te begeleiden’, vindt Jonas Persson, bestuursvoorzitter van Sitecore.

‘Sitecore bevindt zich in een spannende fase en ik zie veelbelovende toekomstperspectieven voor ons technologieaanbod. Het bedrijf kende een explosieve groei en Michael mag met zijn team trots zijn op wat zij hebben opgebouwd. Ik kijk uit naar mijn samenwerking met het leidinggevend team om die ontwikkeling voort te zetten en samen te werken met onze klanten en partners.’

SaaS centraal in loopbaan Frost

Tot voor kort was Frost ceo van MarkMonitor, een specialist in de bescherming van ondernemingsmerken. In oktober 2016 rondde hij uiteindelijk de verkoop af van het bedrijf, dat deel uitmaakte van de IP&S Divisie van Thomson Reuters.

Hiervoor werkte hij als directeur voor de SaaS-business unit van CA Technologies, waar hij verantwoordelijk was voor de transformatie naar SaaS. Eenzelfde rol vervulde de Amerikaan ook bij MarketTools, een bedrijf gericht op enterprise feedback management.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-07T11:50:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.